Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 2.9.2014 11:17
UPOZORENJE
U većini predela očekuje se veća količina padavina, a ponegde će biti i obilnijih pljuskova. Očekuje se da padne od 20 do 60 mm kiše po metru kvadratnom, lokalno i vise. Ponegde pojava i grmljavinskih nepogoda!
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u utorak pretežno oblačno i sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i obilnije padavine. Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 14 do 19°C, maksimalna dnevna od 18 do 22°C.

U Bosni i Hercegovini u sredu pretežno oblačno i sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i obilnije padavine. Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 14 do 18°C, maksimalna dnevna od 18 do 22°C, na jugu Hercegovine do 26°C.

Narednih dana pretežno oblačno i sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i obilnije padavine. Maksimalna temperatura od 18 do 24°C, na jugu Hercegovine do 26°C.
Sarajevo


U Sarajevu u utorak pretežno oblačno i sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 19°C.

U Sarajevu u sredu pretežno oblačno i sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i obilnije padavine. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 20°C.

Narednih dana pretežno oblačno i sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i obilnije padavine. Maksimalna temperatura oko 20°C.-->
Banja Luka


U Banjaluci u utorak pretežno oblačno i sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 19°C.

U Banjaluci u sredu pretežno oblačno i sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i obilnije padavine. Duvaće slab do umeren severni vetar. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 20°C.

Narednih dana pretežno oblačno i sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i obilnije padavine. Maksimalna temperatura oko 20°C.-->