Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 31.1.2015 11:33
UPOZORENJE
Nema upozorenja.
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u subotu pretežno sunčano. Uveče sa jugozapada naoblačenje sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. Duvaće umeren do pojačan jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od -4 do 4°C, maksimalna dnevna od 6 do 12°C.

U Bosni i Hercegovini u nedelju oblačno sa kišom, na planinama sa snegom, dok se susnežica i sneg tokom jutra očekuju i u nižim predelima. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca, u Hercegovini umeren do jak, jugozapadni. Minimalna temperatura od -2 do 2°C, na jugu Hercegovine do 6°C, maksimalna dnevna od 3 do 7°C, na jugu Hercegovine do 10°C.

U ponedeljak razvedravanje, pa će biti pretežno sunčano, samo se još u Hercegovini pre podne očekuje oblačno sa slabom kišom, na planinama sa snegom. U utorak novo naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. U sredu i četvrtak pretežno oblačno sa kišom, susnežicom i snegom, na jugu Hercegovine sa pljuskovima i grmljavinom.
Sarajevo
U Sarajevu u subotu pretežno sunčano. Uveče i tokom noći naoblačenje. Duvaće umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura -3°C, maksimalna dnevna 7°C.

U Sarajevu u nedelju oblačno sa kišom, tokom jutra sa susnežciom i snegom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 5°C.

U ponedeljak razvedravanje, pa će biti pretežno sunčano. U utorak novo naoblačenje sa kišom. U sredu i četvrtak pretežno oblačno sa kišom, susnežicom i snegom.
Banjaluka


U Banjaluci u subotu pretežno sunčano. Uveče i tokom noći naoblačenje. Duvaće umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura -2°C, maksimalna dnevna 8°C.

U Banjaluci u nedelju oblačno sa kišom, tokom jutra sa susnežciom i snegom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 5°C.

U ponedeljak razvedravanje, pa će biti pretežno sunčano. U utorak novo naoblačenje sa kišom. U sredu i četvrtak pretežno oblačno sa susnežicom i snegom.