Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 1.10.2014 10:46
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u sredu jutro vedro i hladno, u kotlinama i dolinama sa maglom. Pre podne sunčano, sredinom dana i posle podne postepeno povećanje oblačnosti, a krajem dana i uveče na severu sa kišom. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 5 do 11°C, na jugu Hercegovine do 15°C, maksimalna dnevna od 22 do 26°C.

U Bosni i Hercegovini u četvrtak umereno do potpuno oblačno i svežije sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 12 do 16°C, maksimalna dnevna od 17 do 23°C.

Narednih dana promenljivo oblačno i svežije, ponegde sa kišom. Maksimalna temperatura u postepenom padu. U nedelju i ponedeljak biće uglavnom suvo i sa sunčanim intervalima.-->
Sarajevo
U Sarajevu u sredu jutro vedro i hladno, u delovima grada i sa maglom. Pre podne sunčano, sredinom dana i posle podne postepeno povećanje oblačnosti. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 23°C.

U Sarajevu u četvrtak umereno do potpuno oblačno i svežije sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 18°C.

Narednih dana promenljivo oblačno i svežije sa kišom. Maksimalna temperatura u postepenom padu. U nedelju i ponedeljak biće uglavnom suvo i sa sunčanim intervalima.
Banja Luka


U Banjaluci u sredu jutro vedro i hladno, u delovima grada i sa maglom. Pre podne sunčano, sredinom dana i posle podne postepeno povećanje oblačnosti, a krajem dana i uveče na severu sa kišom. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna dnevna 23°C.

U Banjaluci u četvrtak umereno do potpuno oblačno i svežije sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 20°C.

Narednih dana promenljivo oblačno i svežije sa kišom. Maksimalna temperatura u postepenom padu. U nedelju i ponedeljak biće uglavnom suvo i sa sunčanim intervalima.