Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 29.9.2016 11:20
UPOZORENJE
Nema upozorenja.
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u četvrtak nakon svežeg, ponegde maglovitog i hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab, jugozapadni. Minimalna temperatura od 6 do 12°C, maksimalna dnevna od 23 do 27°C.


U subotu pretežno sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura od 23 do 28°C. U nedelju naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, temperatura u padu. Početkom i sredinom sledeće sedmice oblačno i osetno hladnije sa kišom, na jugu Hercegovine sa pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar.
Sarajevo
U subotu pretežno sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura i preko 25°C. U nedelju naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, temperatura u padu. Početkom i sredinom sledeće sedmice oblačno i osetno hladnije sa kišom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar.
Banjaluka


U Banjaluci u četvrtak nakon svežeg, u delovima grada i maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab, jugozapadni. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna dnevna 25°C.

U Banjaluci u petak nakon svežeg, u delovima grada i maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano veoma toplo. Vetar slab, jugozapadni. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 28°C.