Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 30.8.2014 00:06
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u subotu jutro vedro i sveže, u kotlinama i dolinama sa maglom, tokom dana sunčano i toplije. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 8 do 12°C, na jugu Hercegovine do 17°C, maksimalna dnevna od 25 do 29°C, na jugu Hercegovine do 32°C. <--!--

U Bosni i Hercegovini u subotu jutro vedro i sveže, u kotlinama i dolinama sa maglom, tokom dana sunčano i toplije. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 8 do 12°C, na jugu Hercegovine do 17°C, maksimalna dnevna od 25 do 29°C, na jugu Hercegovine do 32°C.

U nedelju pretežno sunčano i toplo, temperatura do 30°C, na jugu Hercegovine do 32°C. Posle podne postepeno povećanje oblačnosti, krajem dana i uveče u severozapadnim, a tokom noći i u ponedeljak i u ostalim predelima jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature. U utorak i sredu oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegde i sa obilnijim padavinama.-->
Sarajevo


U Sarajevu u subotu jutro vedro i sveže, u delovima grada i sa maglom, tokom dana sunčano i toplije. Vetar slab, istočni i severoistočni Minimalna temperatura 9°C, maksimalna dnevna 27°C.
Banja Luka


U Banjaluci u subotu jutro vedro i sveže, u delovima grada i sa maglom, tokom dana sunčano i toplije. Vetar slab, istočni i severoistočni Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 28°C.