Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 27.11.2015 12:03
UPOZORENJE
U Hercegovini i na planinama tokom četvrtka i petka jak severoistočni vetar, povremeno sa olujnim udarima i preko 80 km/h.
Bosna i Hercegovina
U Bosni i Hercegovini u petak oblačno i hladno sa kišom, susnežicom i snegom, u južnim i centralnim predelima Hercegovine sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar, u Hercegovini u planinskim predelima povremeno jak i sa olujnim udarima, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura od -3 do 0°C, na jugu Herceovine do 7°C, maksimalna dnevna od 0 do 3°C, na jugu Hercegovine do 10°C.

U Bosni i Hercegovini u subotu oblačno i hladno sa kišom, susnežicom i snegom. Krajem dana i tokom večeri prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od -2 do 2°C, na jugu Herceovine do 7°C, maksimalna dnevna od 1 do 5°C, na jugu Hercegovine do 11°C.

Narednih dana jutra će biti hladna i maglovita, ponegde i sa mrazem. Tokom dana pretežno sunčano i toplije, samo se u nedelju pre podne očekuje promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura u postepenom porastu, sredinom sledeće sedmice ponegde i do 15°C.
Sarajevo
U Sarajevu u petak oblačno i hladno sa snegom. Duvaće umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura -3°C, maksimalna dnevna 0°C.

U Sarajevu u subotu oblačno i hladno sa kišom, susnežicom i snegom. Krajem dana i tokom večeri prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 3°C.

Narednih dana jutra će biti hladna i maglovita sa mrazem, tokom dana pretežno sunčano i toplije, samo se u nedelju pre podne očekuje promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura u postepenom porastu.
Banjaluka
U Banjaluci u petak oblačno i hladno sa kišom, susnežicom i snegom. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura 0°C, maksimalna dnevna 3°C.

U Banjaluci u subotu oblačno i hladno sa kišom, susnežicom i snegom. Krajem dana i tokom večeri prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 0°C, maksimalna dnevna 4°C.

Narednih dana jutra će biti hladna i maglovita, tokom dana pretežno sunčano i toplije, samo se u nedelju pre podne očekuje promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura u postepenom porastu.