Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 21.11.2014 10:31
Bosna i Hercegovina


Na jugu Hercegovine i na planinama u petak će biti pretežno sunčano, u ostalim predelima magla i niska oblačnost zadražaće se tokom većeg dela dana. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 3 do 7°C, maksimalna dnevna od 7 do 11°C, na jugu Hercegovine do 15°C.

Na jugu Hercegovine i u brdsko-planinskim predelima u subotu će biti pretežno sunčano, u ostalim predelima magla i niska oblačnost zadražaće se tokom većeg dela dana, uglavnom u dolinama i nizijama. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od -1 do 6°C, maksimalna dnevna od 8 do 12°C, na jugu Hercegovine do 16°C.

Narednih dana na jugu Hercegovine i na planinama će biti pretežno sunčano, tokom dana i toplo, dok se u ostalim predelima očekuje zadržavanje magle i niske oblačnosti tokom većeg dela dana, pa će u tim predelima biti i hladnije.
Sarajevo
U Sarajevu u petak tokom većeg dela dana očekuju se magla i niska oblačnost. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 8°C.

U Sarajevu u petak nakon maglovitog i hladdnog jutra sa slabim mrazem, tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 11°C.

Narednih dana jutro će biti hladno i maglovito, tokom dana sunčano i toplo za ovo doba godine.
Banja Luka


U Banjaluci u petak tokom većeg dela dana očekuju se magla i niska oblačnost. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 10°C.

U Banjaluci se u subotu tokom većeg dela dana očekuju magla i niska oblačnost. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 10°C.

Narednih dana magla i niska oblačnost zadržavaće se tokom većeg dela dana.