Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 19.4.2015 10:45
UPOZORENJE
Nema upozorenja.
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u nedelju pretežno sunčano, jedino se još tokom jutra na jugu i jugoistoku očekuje oblačno sa slabom kišom, na planinama sa snegom. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 1 do 5°C, na jugu Hercegovine do 10°C, maksimalna dnevna od 12 do 16°C, na jugu Hercegovine do 19°C.

U Bosni i Hercegovini u ponedeljak jutro vedro i hladno, ponegde sa maglom i mrazem. Tokom dana pretežno sunčano i toplije. Duvaće slab do umeren severni vetar. Minimalna temperatura od -2 do 4°C, na jugu Hercegovine do 6°C, maksimalna dnevna od 14 do 20°C.

Narednih dana jutra će biti vedra i sveža, u kotlinama i dolinama i maglovita. Tokom dana pretežno sunčano i toplije.
Sarajevo
U Sarajevu u nedelju jutro oblačno i uglavnom suvo, tokom dana pretežno pretežno sunčano. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 12°C.

U Sarajevu u ponedeljak jutro vedro i hladno, u delovima grada i sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i toplije. Duvaće slab do umeren severni vetar. Minimalna temperatura 1-°C, maksimalna dnevna 15°C.

Narednih dana jutra će biti vedra i sveža, u delovima grada i maglovita. Tokom dana pretežno sunčano i toplije.
Banjaluka
U Banjaluci u nedelju jutro hladno, tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 16°C.

U Banjaluci u ponedeljak jutro vedro i hladno, u delovima grada i sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i toplije. Duvaće slab do umeren severni vetar. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 18°C.

Narednih dana jutra će biti vedra i sveža, u delovima grada i maglovita. Tokom dana pretežno sunčano i toplije.