Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 23.7.2014 10:23
UPOZORENJE
Ponegde se očekuje lokalna pojava GRMLJAVINSKIH NEPOGODA sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima!!!
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u sredu promenljivo oblačno, svežije i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i lokalne grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 19°C, maksimalna dnevna 22 do 26°C, na jugu Hercegovine do 29°C.

U Bosni i Hercegovini u četvrtak pretežno sunčano i toplije, samo se posle podne ponegde na jugoistoku uz umerenu oblačnost očekuje ređa pojava pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, severozapadni, na jugu Hercegovine slab, jugozapadni. Minimalna temperatura od 14 do 19°C, maksimalna dnevna od 26 do 31°C.

Narednih dana promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne i uveče, a biće uslova i za grmljavinske nepogode. Na jugu Hercegovine do nedelju sunčano i TOPLO sa temperaturom do 33°C.
Sarajevo


U Sarajevu u sredu promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 25°C.

U Sarajevu u četvrtak pretežno sunčano i toplije, posle podnepovremeno uz umerenu oblačnost. Vetar slab, severozapadni. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 27°C.

Narednih dana promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne i uveče.
Banja Luka


U Banjaluci u sredu promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a postoje uslovi i za lokalne grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 24°C.

U Banjaluci u četvrtak pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, severozapadni. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 29°C.

Narednih dana promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne i uveče.