Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 20.12.2014 10:01
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u subotu pretežno sunčano i dalje veoma toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 3 do 7°C, maksimalna dnevna od 11 do 15°C.

U Bosni i Hercegovini u nedelju tokom jutra prolazno naoblačenje sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Već tokom prepodneva u severozapadnim, a posle podne i u ostalim predelima prestanak padavina i razveravanje. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, ponegde na udare povremeno i olujne jačine, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura od 2 do 6°C, maksimalna dnevna od 6 do 12°C.

Sledeće sedmice nakon svežih, ponegde i maglovitih jutra, tokom dana pretežno sunčano i dalje toplo za ovo doba godine, maksimalna temperatura i iznad 10°C.
Sarajevo
U Sarajevu u subotu pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 12°C.

U Sarajevu tokom jutra prolazno naoblačenje sa kišom i susnežicom, u višim delovima grada i sa snegom. Već tokom prepodneva prestanak padavina i razvedravanje, pa će poslepodne biti sunčano. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 6°C.

Sledeće sedmice nakon svežih i maglovitih jutra, tokom dana pretežno sunčano i dalje toplo za ovo doba godine, maksimalna temperatura i iznad 10°C.
Banjaluka


U Banjaluci u subotu pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 14°C.

U Banjaluci u nedelju pretežno sunčano i hladnije. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju. Minimalna temperatrura 3°C, maksimalna dnevna 9°C.

Sledeće sedmice nakon svežih i maglovitih jutra, tokom dana pretežno sunčano i dalje toplo za ovo doba godine, maksimalna temperatura i iznad 10°C.