Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 30.7.2014 00:21
UPOZORENJE
Posle podne, uveče i tokom noći pojava lokalnih grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima!!! U kratkom vremenskom intervalu ponegde bi palo i preko 30 mm kiše, pa postoji opasnost od lokalnih poplava i bujica!!!
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u sredu naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, pre podne u južnim i zapadnim predelima, a posle podne i u ostalim krajevima. Ponegde se očekuje i pojava grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Maksimalna temperatura od 27 do 33°C.
Sarajevo


U Sarajevu u sredu jutro vedro, pre podne uglavnom suvo, sredinom dana i posle podne naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a očekuje se i pojava grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Maksimalna temperatura 27°C.
Banja Luka


U Banjaluci u sredu jutro vedro, pre podne uglavnom suvo, sredinom dana i posle podne naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a očekuje se i pojava grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Maksimalna temperatura 29°C.