Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 28.6.2016 10:45
UPOZORENJE
Nema upozorenja.
Bosna i Hercegovina
U Bosni i Hercegovini u utorak promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Već u toku prepodneva nazapadu i severozapadu, a posle podne i uveče i u ostalim predelima prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće umeren do pojačan vetar severnih pravaca, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura od 14 do 18°C, na jugu Hercegovine do 21°C, maksimalna dnevna od 20 do 26°C, na jugu Hercegovine do 29°C.

U Bosni i Hercegovini u sredu pretežno unčano i toplije. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 12 do 18°C, maksimalna dnevna od 26 do 32°C.

U četvrtak umereno oblačno i toplo. U petak promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U subotu sunčano i tropski toplo, maksimalna temperatura i do 35°C. U nedelju prolazno naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na jugu Hercegovine biće i dalje sunčano i tropski toplo, maksimalna temperatura do 35°C.
Sarajevo
U Sarajevu u utorak promenljivo oblačno i svežije sa kišom i pljuskovima. Kasnije posle podne i uveče prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće umeren do pojačan vetar severnih pravaca, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 21°C.


Banjaluka


U Banjaluci u utorak tokom jutra prestanak padavina, a tokom dana i smanjenje oblačnosti. Duvaće umeren vetar severnih pravaca, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 25°C.

U Banjaluci u sredu pretežno unčano i toplije. Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 29°C.