Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 2.7.2015 09:32
UPOZORENJE
Narednih dana na jugu Hercegovine tropske vrućine, maksimalna temperatura i do 35°C, a najtoplije će biti na području Trebinja i Mostara.
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u četvrtak pretežno sunčano i toplo, na jugu Hercegovine i veoma toplo. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar, u Hercegovini severoistočni. Minimalna temperatura od 11 do 19°C, maksimalna dnevna od 28 do 32°C, na jugu Hercegovine do 34°C.

U Bosni i Hercegovini u petak sunčano i toplo, na jugu Hercegovine i tropski toplo. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar, u Hercegovini severoistočni. Minimalna temperatura od 14 do 21°C, maksimalna dnevna od 28 do 32°C, na jugu Hercegovine do 35°C.

Narednih dana pretežno sunčano i veoma toplo, a na jugu Hercegovine i tropski toplo. Maksimalna temperatura početkom sledeće sedmice i do 35°C, na jugu Hercegovine i do 38°C.
Sarajevo
U Sarajevu u četvrtak sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 28°C.

U Sarajevu u petak sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 29°C.

Narednih dana pretežno sunčano i toplo.
Banjaluka
U Banjaluci u četvrtak sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 30°C.

U Banjaluci u petak sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C.

Narednih dana pretežno sunčano i veoma toplo Maksimalna temperatura početkom sledeće sedmice i do 35°C.