Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 25.10.2016 00:02
UPOZORENJE
U utorak veoma toplo, maksimalna temperatura od 20 do 26°C. U sredu osetno hladnije, temperature u padu i za više od 10 stepeni.
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u utorak nakon vedrog, ponegde i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura od 8 do 14°C, maksimalna dnevna od 20 do 26°C. Krajem dana i tokom noći u severozapadnim predelima naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.


U četvrtak promenljvio oblačno i hladno, ponegde sa slabom kišom, na višim planinama sa snegom. Tokom dana očekuje se razvedravanje. U južnim i centralnim predelima duvaće jak severoistočni vetar. U petak i subotu pretežno sunčano i prohladno, samo se u noći između petka i subote očekuje prolazno naoblačenje, ali će se zadržati suvo. U nedelju pretežno sunčano i toplije.
Sarajevo
Banjaluka


U Banjaluci u utorak nakon sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 26°C. Krajem dana i tokom noći naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Banjaluci u sredu oblačno i svežije sa kišom i pljuskovima, a očekuju se i veće količine padavina. Vetar u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 16°C.