Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 29.8.2015 09:24
UPOZORENJE
Narednih dana tropski toplo, maksimalna temperatura u Posavini, Semberiji i Krajini i preko 35°C, na jugu Hercegovine i do 38°C. Očekuju se i visoke i vrlo visoke vrednosti UV zračenja. U Hercegovini opasnost od šumskih požara.
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u subotu sunčano i tropski toplo. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 20°C, na jugu Hercegovine do 22°C, maksimalna dnevna od 32 do 36°C, na jugu Hercegovine i u dolini Neretve i do 38°C.

U Bosni i Hercegovini u nedelju sunčano i tropski toplo. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 20°C, na jugu Hercegovine do 23°C, maksimalna dnevna od 33 do 37°C, u dolini Neretve i do 39°C.

Narednih dana pretežno sunčano i tropski toplo. Maksimalna temperatura ponegde i preko 35°C, a na jugu Hercegovine i u dolini Neretve i do 39°C.
Sarajevo
U Sarajevu u subotu sunčano i tropski toplo. Vetar slab do umeren, istočni. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 34°C.

U Sarajevu u nedelju sunčano i tropski toplo. Vetar slab do umeren, istočni. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 35°C.

Narednih dana sunčano i tropski toplo.
Banjaluka
U Banjaluci u subotu sunčano i tropski toplo. Vetar slab do umeren, istočni. Minimalna temperatura 19°C, maksimalna dnevna 35°C.

U Banjaluci u nedelju sunčano i tropski toplo. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 36°C.

Narednih dana sunčano i tropski toplo.