Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 31.3.2015 07:51
UPOZORENJE
Nema upozorenja.
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u utorak promenljivo oblačno i toplije sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Uveče i tokom noći jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren do pojačan, na planinama i jak jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od 5 do 10°C, maksimalna dnevna od 15 do 21°C.

U Bosni i Hercegovini u sredu promenljivo oblačno sa kišom, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Uveče prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura od 5 do 11°C, maksimalna dnevna od 11 do 17°C.

U četvrtak i petak pretežno sunčano, jedino se u noći između četvrtka i petka očekuje prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom, na višim planinama sa slabim snegom. Za vikend novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima, na planinama sa snegom. Vetar u skretanju na jak severozapadni, temperatura u nedelju u padu.
Sarajevo
U Sarajevu u utorak promenljivo oblačno i toplije sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Uveče i tokom noći jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren do pojačan jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 5°C, maksimalna dnevna 15°C.

U Sarajevu u sredu promenljivo oblačno sa kišom. Uveče prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura 5°C, maksimalna dnevna 11°C.

U četvrtak i petak pretežno sunčano, jedino se u noći između četvrtka i petka očekuje prolazno naoblačenje sa slabom kišom. Za vikend novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Vetar u skretanju na jak severozapadni, temperatura u nedelju u padu.
Banjaluka
U Banjaluci u utorak promenljivo oblačno i toplije sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Uveče i tokom noći jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren do pojačan jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 21°C.

U Banjaluci u sredu promenljivo oblačno sa kišom. Uveče prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 15°C.

U četvrtak i petak pretežno sunčano, jedino se u noći između četvrtka i petka očekuje prolazno naoblačenje. Za vikend novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Vetar u skretanju na jak severozapadni, temperatura u nedelju u padu.