Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 25.11.2014 11:58
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u utorak će nakon hladnog i maglovitog jutra, ponegde sa slabim mrazem, tokom dana biti pretežno sunčano i toplo, a magla i niska oblačnost ponegde će se zadržati tokom celog dana. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od -4 do 4°C, na jugu Hercegovine do 7°C, maksimalna dnvena od 6 do 12°C, u predelima sa maglom hladnije, a na jugu Hercegovine do 17°C.

U Bosni i Hercegovini u sredu jutro sveže i maglovito, tokom dana sa zapada i jugozapada postepeno naoblačenje, posle podne i uveče sa kišom. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar, na jugu Hercegovine slab do umeren jugoistočni. Minimalna temperatura od 0 do 5°C, na jugu Hercegovine do 10°C, maksimalna dnevna od 5 do 10°C, na jugu Hercegovine do 14°C.

Narednih dana umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, ponegde sa slabom kišom, uglavnom u južnim predelima Hercegovine, gde se očekuje najveća količina padavina. Za vikend toplije.
Sarajevo
U Sarajevu u ponedeljak nakon maglovitog i hladnog jutra sa slabim mrazem, tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 0°C, maksimalna dnevna 10°C.

U Sarajevu u sredu jutro maglovito, tokom dana postepeno naoblačenje, posle podne i uveče sa slabom kišom. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 8°C.

Narednih dana umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, uz retku pojavu slabe kiše, uglavnom krajem sedmice. Za vikend toplije.
Banja Luka


U Banjaluci se u utorak magla i niska oblačnost očekuju tokom većeg dela dana. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 8°C.

U Banjaluci u sredu jutro maglovito, tokom dana postepeno naoblačenje, posle podne i uveče sa slabom kišom. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 6°C.

Narednih dana umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, uz retku pojavu slabe kiše, uglavnom krajem sedmice. Za vikend toplije.