Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 28.6.2016 00:24
UPOZORENJE
Danas se ponegde očekuju kratkotrajne grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Na jugu Hercegovine biće i dalje veoma toplo.
Bosna i Hercegovina
U Bosni i Hercegovini u utorak promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Već u toku prepodneva nazapadu i severozapadu, a posle podne i uveče i u ostalim predelima prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće umeren do pojačan vetar severnih pravaca, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura od 14 do 18°C, na jugu Hercegovine do 21°C, maksimalna dnevna od 20 do 26°C, na jugu Hercegovine do 29°C.Narednih dana sunčano i toplije, maksimalna temperatura ponovo preko 30°C. U petak posle podne očekuje se razvoj oblačnosti, a ponegde i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom.
Sarajevo
U Sarajevu u utorak promenljivo oblačno i svežije sa kišom i pljuskovima. Kasnije posle podne i uveče prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće umeren do pojačan vetar severnih pravaca, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 21°C.


Banjaluka


U Banjaluci u utorak tokom jutra prestanak padavina, a tokom dana i smanjenje oblačnosti. Duvaće umeren vetar severnih pravaca, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 25°C.