Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 31.8.2014 00:55
UPOZORENJE
Od ponedeljka do četvrtka u većini predela očekuje se veća količina padavina, a ponegde će biti i obilnijih pljuskova. Očekuje se da padne od 30 do 70 mm kiše po metru kvadratnom, lokalno i preko 100 mm. Ponegde pojava i grmljavinskih nepogoda!
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u nedelju pretežno sunčano i toplo. Posle podne se ponegde očekuje razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U toku večeri i noći jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, prvo u severozapadnim predelima. Ponegde se očekuju grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 20°C, maksimalna dnevna od 26 do 31°C.
Sarajevo


U Sarajevu u nedelju pretežno sunčano i toplo. Posle podne postepeno povećanje oblačnosti, a u toku noći jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 28°C.
Banja Luka


U Banjaluci u nedelju pretežno sunčano i toplo. Posle podne postepeno povećanje oblačnosti, a u toku večeri i noći jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 27°C.