Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 10.2.2016 11:33
UPOZORENJE
Tokom srede duvaće umeren do jak jugozapadni vetar, povremeno i sa olujnim udarima. U južnim i zapadnim predelima biće i obilnijih pljuskova sa grmljavinom. Posle podne vetar u skretanju na zapadni, uveče u slabljenju.
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u sredu umereno do potpuno oblačno sa kišom, na jugu sa pljuskovima i grmljavinom, a posle podne i uveče u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Duvaće jak jugozapadni vetar, ponegde povremeno sa olujnim udarima i preko 100 km/h. Vetar krajem dana u skretanju na zapadni i u slabljenju. Minimalna temperatura od 3 do 9°C, maksimalna dnevna od 8 do 16°C. Uveče i tokom noći prestanak padavina i razvedravanje.

U Bosni i Hercegovini u četvrtak jutro vedro i sveže, ponegde maglovito i sa mrazom. Pre podne pretežno sunčano. Sredinom dana u južnim, a do kraja dana i u ostalim predelima novo naoblačenje. Kiša se očekuje uglavnom u južnim i zapadnim predelima, a na planinama susnežica i sneg. Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od -2 do 4°C, maksimalna dnevna od 8 do 12°C.

Narednih dana biće umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, u Hercegovini sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a na višim planinama sa susnežicom i snegom.
Sarajevo
U Sarajevu u sredu oblačno sa kišom. Duvaće jak jugozapadni vetar, povremeno sa olujnim udarima. Vetar krajem dana u slabljenju i skretanju na zapadni. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 9°C. Uveče razvedravanje.

U Sarajevu u četvrtak jutro vedro i sveže, u delovima grada i sa maglom. Pre podne pretežno sunčano. Posle podne novo naoblačenje. Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 10°C.

Narednih dana biće umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom.
Banjaluka
U Banjaluci u sredu oblačno sa kišom. Duvaće jak jugozapadni vetar, povremeno sa olujnim udarima. Vetar krajem dana u slabljenju i skretanju na zapadni. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 9°C. Uveče razvedravanje.

U Banjaluci u četvrtak jutro vedro i sveže, u delovima grada i sa maglom. Pre podne pretežno sunčano. Posle podne novo naoblačenje. Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 11°C.

Narednih dana biće umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom.