Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 1.2.2015 11:48
UPOZORENJE
Nema upozorenja.
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u nedelju oblačno sa kišom, na planinama sa snegom, dok se susnežica i sneg očekuju i u nižim predelima posle podne i uve;e, a ponegde i tokom jutra. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca, u Hercegovini umeren do jak, jugozapadni. Minimalna temperatura od -2 do 2°C, na jugu Hercegovine do 6°C, maksimalna dnevna od 3 do 7°C, na jugu Hercegovine do 10°C.

U Bosni i Hercegovini u ponedeljak promenljivo oblačno sa kišom, susnežicom i snegom, dok će na severu i severozapadu biti uglavnom suvo i sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od -3 do 1°C, na jugu Hercegovine do 4°C, maksimalna dnevna od 4 do 8°C.

U utorak nakon hladnog i maglovitog jutra, tokom dana sunčano, krajem dana u Hercegovini, a u sredu i u ostalim predelima naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. U četvrtak i petak oblačno sa kišom, na jugu Hercegovine sa pljuskovima i grmljavinom, a u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Biće i toplije. U petak se usled pada temperature susnežica i sneg očekuju ponegde i u nižim predelima.
Sarajevo
U Sarajevu u nedelju oblačno sa kišom, susnežciom i snegom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 5°C.

U Sarajevu u ponedeljak promenljivo oblačno sa susnežicom i snegom. Tokom dana očekuje se postepeni prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Minimalna temperatura -3°C, maksimalna dnevna 5°C.

U utorak nakon hladnog i maglovitog jutra, tokom dana sunčano, uveče povećanje oblačnosti. U sredu naoblačenje sa kišom. U četvrtak oblačno i petak oblačno sa kišom, susnežicom i snegom.
Banjaluka


U Banjaluci u nedelju oblačno sa kišom, susnežciom i snegom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 5°C.

U Banjaluci u ponedeljak promenljivo oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. Tokom dana očekuje se postepeni prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 5°C.

U utorak nakon hladnog i maglovitog jutra, tokom dana sunčano, uveče povećanje oblačnosti. U sredu naoblačenje sa kišom. U četvrtak oblačno i toplije sa kišom. U petak oblačno i hladnije sa susnežicom i snegom.