Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 28.8.2016 10:34
UPOZORENJE
Očekuju se visoke i veoma visoke vrednosti UV zračenja.
Bosna i Hercegovina
U Bosni i Hercegovini u nedelju jutro vedro, u dolinama i kotlinama veoma sveže i maglovito. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 8 do 16°C, na jugu Hercegovine do 18°C, maksimalna dnevna od 27 do 31°C, na jugu Hercegovine do 34°C.

U Bosni i Hercegovini u ponedeljak jutro vedro, u dolinama i kotlinama veoma sveže i maglovito. Tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 8 do 16°C, na jugu Hercegovine do 18°C, maksimalna dnevna od 28 do 32°C, na jugu Hercegovine do 34°C.

Narednih dana pretežno sunčano i toplo, samo se u utorak očekuje nešto više oblačnosti, a ponegde i ređa pojava pljuskova sa grmljavinom. Na jugu Hercegovine biće i dalje vedro i veoma toplo. Maksimalna temperatura biće u manjem padu, ali će i dalje biti toplo.
Sarajevo
U Sarajevu u nedelju nakon veoma svežeg i maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog pravaca. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 28°C.


Narednih dana pretežno sunčano i toplo, samo se u utorak očekuje nešto više oblačnosti i kratkotrajna pojava pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura biće u manjem padu, ali će i dalje biti toplo
Banjaluka


U Banjaluci u nedelju pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog pravaca. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 29°C.

U Banjaluci u ponedeljak sunčano i toplo. Vetar slab, severni i severoistočni. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 30°C.