Weather2Umbrella Meteo Team

Ažurirano: 25.10.2014 11:37
Bosna i Hercegovina


U Bosni i Hercegovini u subotu umereno do potpuno oblčano i sveže, ponegde sa slabom kišom, na višim planinama sa slabim snegom. Na jugu Hercegovine biće sunčano. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar, na jugu Hercegovine jak, povremeno sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 4 do 8°C, maksimalna dnevna 8 do 12°C, na jugu Hercegovine do 19°C.

U Bosni i Hercegovini u nedelju umereno do potpuno oblačno, hladno i uglavnom suvo, samo na severozapadu ponegde sa slabom kišom. Duvaće umeren do jak severoistočni vetar, na jugu Hercegovine povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 2 do 8°C, maksimalna dnevna od 8 do 12°C, na jugu Hercegovine do 17°C.

Narednih dana jutra će biti hladna i maglovita, ponegde sa slabim mrazem, tokom dana sunčano i prohladno.
Sarajevo
U Sarajevu u subotu umereno do potpuno oblčano i sveže sa slabom kišom. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 8°C.

U Sarajevu u nedelju umereno do potpuno oblačno, hladno i uglavnom suvo. Duvaće umeren do jak severoistočni vetar.Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 9°C.

Narednih dana jutra će biti hladna i maglovita, tokom dana sunčano i prohladno.
Banja Luka


U Banjaluci u subotu umereno do potpuno oblčano i sveže sa slabom kišom. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 10°C.

U Banjaluci u nedelju umereno do potpuno oblačno, hladno i uglavnom suvo. Duvaće umeren do jak severoistočni vetar.Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 11°C.

Narednih dana jutra će biti hladna i maglovita, tokom dana sunčano i prohladno.