Свет  Европа Македонија Прилеп
пресметана во: 29.7.2014 00:00
°C | °F
ETA2

Временска прогноза Прилеп
 
  

Сончево
06h
21 °C
Без врнежи
Југозапад, Слаб ветaр 1.8m/s
Југозапад
Слаб ветaр 1.8m/s
Влажност: 70 %, uv: 2.1
Сончево
12h
28 °C
Без врнежи
Запад-Југозапад, Слаб ветaр 2.2m/s
Запад-Југозапад
Слаб ветaр 2.2m/s
Влажност: 37 %, uv: 8.1
Сончево
18h
23 °C
Без врнежи
Запад-Југозапад, Речиси тивко 0.9m/s
Запад-Југозапад
Речиси тивко 0.9m/s
Влажност: 55 %, uv: 0.0
Сончево
06h
22 °C
Без врнежи
Југозапад, Слаб ветaр 1.6m/s
Југозапад
Слаб ветaр 1.6m/s
Влажност: 57 %, uv: 2.0
Многу топло и сончево
12h
31 °C
Без врнежи
Југ-Југозапад, Речиси тивко 1m/s
Југ-Југозапад
Речиси тивко 1m/s
Влажност: 35 %, uv: 7.3
Сончево
18h
24 °C
Врнежи: 0.89 mm
Исток-Југоисток, Слаб ветaр 1.5m/s
Исток-Југоисток
Слаб ветaр 1.5m/s
Влажност: 66 %, uv: 0.0
Сончево
06h
23 °C
Без врнежи
Исток, Слаб ветaр 1.5m/s
Исток
Слаб ветaр 1.5m/s
Влажност: 67 %, uv: 2.0
Умерено облачно со дожд
12h
25 °C
Врнежи: 5.28 mm
Југ-Југозапад, Речиси тивко 0.9m/s
Југ-Југозапад
Речиси тивко 0.9m/s
Влажност: 55 %, uv: 1.4
Умерено облачно со дожд
18h
20 °C
Врнежи: 8.71 mm
Запад, Речиси тивко 1.2m/s
Запад
Речиси тивко 1.2m/s
Влажност: 84 %, uv: 0.0
Умерено облачно со дожд
06h
18 °C
Врнежи: 1.41 mm
Север-Северозапад, Речиси тивко 0.6m/s
Север-Северозапад
Речиси тивко 0.6m/s
Влажност: 85 %, uv: 0.6
Силен дожд
12h
18 °C
Врнежи: 8.47 mm
Север-Североисток, Слаб ветaр 2.2m/s
Север-Североисток
Слаб ветaр 2.2m/s
Влажност: 92 %, uv: 0.1
Умерено облачно со дожд
18h
17 °C
Врнежи: 3.36 mm
Североисток, Речиси тивко 1.1m/s
Североисток
Речиси тивко 1.1m/s
Влажност: 97 %, uv: 0.0
Сончево
06h
19 °C
Врнежи: 0.06 mm
Запад-Југозапад, Речиси тивко 0.7m/s
Запад-Југозапад
Речиси тивко 0.7m/s
Влажност: 87 %, uv: 1.9
Сончево
12h
28 °C
Без врнежи
Север-Североисток, Слаб ветaр 1.7m/s
Север-Североисток
Слаб ветaр 1.7m/s
Влажност: 48 %, uv: 7.7
Сончево
18h
23 °C
Врнежи: 0.06 mm
Север-Североисток, Речиси тивко 1.3m/s
Север-Североисток
Речиси тивко 1.3m/s
Влажност: 63 %, uv: 0.0
Сончево
06h
22 °C
Без врнежи
Запад-Југозапад, Речиси тивко 0.8m/s
Запад-Југозапад
Речиси тивко 0.8m/s
Влажност: 66 %, uv: 1.9
Сончево
12h
30 °C
Без врнежи
Север-Североисток, Речиси тивко 1.1m/s
Север-Североисток
Речиси тивко 1.1m/s
Влажност: 42 %, uv: 7.8
Малку облачно
18h
24 °C
Врнежи: 0.15 mm
Запад, Речиси тивко 0.9m/s
Запад
Речиси тивко 0.9m/s
Влажност: 62 %, uv: 0.0
Сончево
06h
23 °C
Без врнежи
Мирно, без ветар
Влажност: 62 %, uv: 1.9
Сончево
12h
30 °C
Без врнежи
Север-Североисток, Речиси тивко 1.4m/s
Север-Североисток
Речиси тивко 1.4m/s
Влажност: 37 %, uv: 7.8
Сончево
18h
24 °C
Без врнежи
Север-Североисток, Речиси тивко 0.8m/s
Север-Североисток
Речиси тивко 0.8m/s
Влажност: 56 %, uv: 0.0
Custom Search
Листа на градови на мапата