Свет  Европа Македонија Прилеп
пресметана во: 1.9.2014 12:00
°C | °F
ETA2

Временска прогноза Прилеп
 Понеделник, 8.9.2014
  

UTC (GMT) Meteogram (00:00 - 24:00)
Локално време
Време
Темп.
се чувствува како
Врнежи
Ветaр
Влажност
УВ индекс
00:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
16 °C
16 °C
1.26
mm
Североисток, Речиси тивко 0.6m/s
0.6
m/s
95 %
03:00
Малку облачно
Малку облачно
14 °C
14 °C
0.51
mm
96 %
06:00
Сончево
Сончево
17 °C
17 °C
91 %
0.9
09:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
19 °C
19 °C
1.19
mm
Североисток, Речиси тивко 1.3m/s
1.3
m/s
83 %
1.9
12:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
20 °C
20 °C
1.06
mm
Североисток, Слаб ветaр 2.1m/s
2.1
m/s
75 %
2.1
15:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
20 °C
20 °C
1.39
mm
Североисток, Слаб ветaр 2.3m/s
2.3
m/s
77 %
0.4
18:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
18 °C
18 °C
1.03
mm
Североисток, Слаб ветaр 1.5m/s
1.5
m/s
91 %
21:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
17 °C
17 °C
1.24
mm
Североисток, Речиси тивко 1.3m/s
1.3
m/s
93 %
00:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
16 °C
16 °C
1.75
mm
Североисток, Речиси тивко 1.1m/s
1.1
m/s
95 %
Custom Search
Листа на градови на мапата