Свет  Европа Македонија Скопје
пресметана во: 30.7.2014 00:00
°C | °F
GFS
ETA2

Временска прогноза Скопје
 Четврток, 31.7.2014
  

UTC (GMT) Meteogram (00:00 - 24:00)
Локално време
Време
Темп.
се чувствува како
Врнежи
Ветaр
Влажност
УВ индекс
00:00
Облачно и суво
Облачно и суво
24 °C
24 °C
Југоисток, Слаб ветaр 2m/s
2
m/s
86 %
01:00
Облачно и суво
Облачно и суво
23 °C
23 °C
0.08
mm
Исток-Југоисток, Слаб ветaр 2.2m/s
2.2
m/s
88 %
02:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
23 °C
23 °C
0.21
mm
Исток-Југоисток, Слаб ветaр 2.1m/s
2.1
m/s
90 %
03:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
23 °C
23 °C
0.50
mm
Југоисток, Речиси тивко 1.4m/s
1.4
m/s
89 %
04:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
23 °C
23 °C
0.47
mm
Југоисток, Речиси тивко 1.2m/s
1.2
m/s
90 %
05:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
24 °C
24 °C
0.58
mm
Југоисток, Слаб ветaр 1.6m/s
1.6
m/s
84 %
0.4
06:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
25 °C
25 °C
0.71
mm
Југоисток, Слаб ветaр 2.1m/s
2.1
m/s
78 %
0.8
07:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
26 °C
26 °C
0.74
mm
Југоисток, Слаб ветaр 2.1m/s
2.1
m/s
74 %
1.5
08:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
26 °C
26 °C
0.49
mm
Југоисток, Речиси тивко 1.4m/s
1.4
m/s
68 %
2.8
09:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
26 °C
26 °C
1.23
mm
65 %
1.9
10:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
26 °C
26 °C
1.49
mm
Север-Северозапад, Речиси тивко 0.9m/s
0.9
m/s
64 %
2.0
11:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
26 °C
26 °C
1.42
mm
Север-Северозапад, Слаб ветaр 1.5m/s
1.5
m/s
63 %
2.1
12:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
26 °C
26 °C
1.48
mm
Север-Северозапад, Слаб ветaр 2.1m/s
2.1
m/s
63 %
1.8
13:00
Силен дожд
Силен дожд
26 °C
26 °C
1.27
mm
Север-Северозапад, Слаб ветaр 2.6m/s
2.6
m/s
64 %
0.9
14:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
25 °C
25 °C
1.37
mm
Север-Северозапад, Слаб ветaр 2.8m/s
2.8
m/s
68 %
1.0
15:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
25 °C
25 °C
1.19
mm
Север-Северозапад, Слаб ветaр 2.9m/s
2.9
m/s
69 %
0.6
16:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
24 °C
24 °C
0.95
mm
Север-Северозапад, Слаб ветaр 2.1m/s
2.1
m/s
77 %
0.3
17:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
23 °C
23 °C
0.72
mm
Север-Северозапад, Слаб ветaр 1.7m/s
1.7
m/s
82 %
18:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
22 °C
22 °C
0.41
mm
Север-Северозапад, Слаб ветaр 1.7m/s
1.7
m/s
85 %
19:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
22 °C
22 °C
0.16
mm
Северозапад, Речиси тивко 1.4m/s
1.4
m/s
86 %
20:00
Ведро
Ведро
21 °C
21 °C
Северозапад, Речиси тивко 1.1m/s
1.1
m/s
87 %
21:00
Ведро
Ведро
20 °C
20 °C
Северозапад, Речиси тивко 1.1m/s
1.1
m/s
87 %
22:00
Ведро
Ведро
19 °C
19 °C
Северозапад, Речиси тивко 1.1m/s
1.1
m/s
88 %
23:00
Ведро
Ведро
19 °C
19 °C
Северозапад, Речиси тивко 1.1m/s
1.1
m/s
88 %
00:00
Малку облачно
Малку облачно
19 °C
19 °C
0.07
mm
Северозапад, Речиси тивко 1.2m/s
1.2
m/s
89 %
Custom Search
Листа на градови на мапата