Свет  Европа Македонија Скопје
пресметана во: 17.4.2014 12:00
°C | °F
ETA2

Временска прогноза Скопје
 Четврток, 24.4.2014
  

UTC (GMT) Meteogram (00:00 - 24:00)
Локално време
Време
Темп.
се чувствува како
Врнежи
Ветaр
Влажност
УВ индекс
00:00
Слаб дожд
Слаб дожд
17 °C
17 °C
0.9
mm
Север-Северозапад, Речиси тивко 1.3m/s
1.3
m/s
96 %
03:00
Слаб дожд
Слаб дожд
16 °C
16 °C
2.2
mm
Северозапад, Слаб ветaр 1.8m/s
1.8
m/s
96 %
06:00
Слаб дожд
Слаб дожд
17 °C
17 °C
1.83
mm
Северозапад, Слаб ветaр 2.1m/s
2.1
m/s
93 %
0.1
09:00
Силен дожд
Силен дожд
17 °C
17 °C
3.5
mm
Северозапад, Слаб ветaр 1.8m/s
1.8
m/s
89 %
0.1
12:00
Силен дожд
Силен дожд
17 °C
17 °C
3.94
mm
Северозапад, Слаб ветaр 2.2m/s
2.2
m/s
89 %
0.5
15:00
Силен дожд
Силен дожд
18 °C
15 °C
2.88
mm
Северозапад, Слаб ветaр 3.7m/s
3.7
m/s
88 %
0.1
18:00
Силен дожд
Силен дожд
16 °C
16 °C
2.62
mm
Северозапад, Слаб ветaр 2.8m/s
2.8
m/s
95 %
21:00
Слаб дожд
Слаб дожд
16 °C
16 °C
2.15
mm
Север-Северозапад, Слаб ветaр 2.2m/s
2.2
m/s
96 %
00:00
Силен дожд
Силен дожд
15 °C
15 °C
3.17
mm
Север-Северозапад, Слаб ветaр 1.6m/s
1.6
m/s
97 %
Custom Search
Листа на градови на мапата