Свет  Европа Македонија
пресметана во: 23.4.2014 00:00
°C | °F
loading map...
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
Пон
Вто
ETA2
?

Временска прогноза Македонија

    
    
    

Прогноза на времето МакедонијаСреда, 23.4.2014

Север

Максимална температура 19°C, Минимална температура 12°C, Можност за врнежи 72.68%, Ветaр: Слаб ветaр, Правец на ветaр: Исток-Североисток

Исток

Максимална температура 17°C, Минимална температура 12°C, Можност за врнежи 55.15%, Ветaр: Слаб ветaр, Правец на ветaр: Исток-Југоисток

Југ

Максимална температура 20°C, Минимална температура 13°C, Можност за врнежи 52.35%, Ветaр: Слаб ветaр, Правец на ветaр: Југоисток

Запад

Максимална температура 20°C, Минимална температура 14°C, Можност за врнежи 75.3%, Ветaр: Слаб ветaр, Правец на ветaр: Исток

Custom Search
Временска прогноза Скопје
Листа на градови во земјата