Свет  Европа Македонија Демир Капија
пресметана во: 13.2.2016 00:00
°C | °F
ETA2

Временска прогноза Демир Капија
 
  

Умерено облачно
06h
10 °C
Без врнежи
југ-Југоисток, Слаб ветaр 4.5m/s
југ-Југоисток
Слаб ветaр 4.5m/s
Влажност: 95 %, uv: 0.0
Силен дожд
12h
14 °C
Врнежи: 2.78 mm
југ-Југоисток, Умерен ветaр 6.2m/s
југ-Југоисток
Умерен ветaр 6.2m/s
Влажност: 92 %, uv: 0.1
Сончево
18h
11 °C
Врнежи: 3.86 mm
Запад-Југозапад, Слаб ветaр 3.3m/s
Запад-Југозапад
Слаб ветaр 3.3m/s
Влажност: 92 %, uv: 0.0
Облачно и суво
06h
9 °C
Без врнежи
југ-Југоисток, Слаб ветaр 4.2m/s
југ-Југоисток
Слаб ветaр 4.2m/s
Влажност: 91 %, uv: 0.0
Сончево
12h
21 °C
Без врнежи
југ-Југоисток, Слаб ветaр 4.7m/s
југ-Југоисток
Слаб ветaр 4.7m/s
Влажност: 61 %, uv: 3.2
Облачно и суво
18h
16 °C
Врнежи: 0.67 mm
југ-Југоисток, Умерен ветaр 6.2m/s
југ-Југоисток
Умерен ветaр 6.2m/s
Влажност: 89 %, uv: 0.0
Слаб дожд
06h
15 °C
Врнежи: 1.91 mm
југ-Југоисток, Умерен ветaр 7.4m/s
југ-Југоисток
Умерен ветaр 7.4m/s
Влажност: 95 %, uv: 0.0
Сончево
12h
22 °C
Врнежи: 0.62 mm
југ-Југоисток, Освежувачки ветaр 8.1m/s
југ-Југоисток
Освежувачки ветaр 8.1m/s
Влажност: 65 %, uv: 2.5
Малку облачно
18h
17 °C
Без врнежи
југ-Југоисток, Умерен ветaр 5.6m/s
југ-Југоисток
Умерен ветaр 5.6m/s
Влажност: 81 %, uv: 0.0
Сончево
06h
13 °C
Без врнежи
југ-Југоисток, Слаб ветaр 4.6m/s
југ-Југоисток
Слаб ветaр 4.6m/s
Влажност: 89 %, uv: 0.1
Сончево
12h
24 °C
Без врнежи
југ-Југоисток, Умерен ветaр 6.4m/s
југ-Југоисток
Умерен ветaр 6.4m/s
Влажност: 46 %, uv: 3.4
Умерено облачно
18h
17 °C
Без врнежи
југ-Југоисток, Умерен ветaр 6.1m/s
југ-Југоисток
Умерен ветaр 6.1m/s
Влажност: 79 %, uv: 0.0
Облачно и суво
06h
15 °C
Без врнежи
Југоисток, Слаб ветaр 5.1m/s
Југоисток
Слаб ветaр 5.1m/s
Влажност: 87 %, uv: 0.0
Облачно и суво
12h
21 °C
Без врнежи
Југоисток, Умерен ветaр 5.4m/s
Југоисток
Умерен ветaр 5.4m/s
Влажност: 53 %, uv: 2.6
Умерено облачно
18h
15 °C
Без врнежи
Југоисток, Умерен ветaр 5.5m/s
Југоисток
Умерен ветaр 5.5m/s
Влажност: 83 %, uv: 0.0
Слаб дожд
06h
13 °C
Врнежи: 2.73 mm
Југоисток, Слаб ветaр 4.5m/s
Југоисток
Слаб ветaр 4.5m/s
Влажност: 93 %, uv: 0.0
Слаб дожд
12h
15 °C
Врнежи: 2.25 mm
Исток-Југоисток, Слаб ветaр 2.7m/s
Исток-Југоисток
Слаб ветaр 2.7m/s
Влажност: 93 %, uv: 0.4
Облачно и суво
18h
15 °C
Без врнежи
Југоисток, Слаб ветaр 3.8m/s
Југоисток
Слаб ветaр 3.8m/s
Влажност: 90 %, uv: 0.0
Сончево
06h
11 °C
Без врнежи
Југозапад, Слаб ветaр 2.6m/s
Југозапад
Слаб ветaр 2.6m/s
Влажност: 97 %, uv: 0.1
Сончево
12h
20 °C
Врнежи: 0.12 mm
Запад, Умерен ветaр 6.4m/s
Запад
Умерен ветaр 6.4m/s
Влажност: 45 %, uv: 3.7
Сончево
18h
12 °C
Без врнежи
Запад, Слаб ветaр 4.8m/s
Запад
Слаб ветaр 4.8m/s
Влажност: 64 %, uv: 0.0
Custom Search