Свет  Европа Македонија Велес
пресметана во: 24.4.2014 12:00
°C | °F
GFS
ETA2

Временска прогноза Велес
 Недела, 27.4.2014
  

UTC (GMT) Meteogram (00:00 - 24:00)
Локално време
Време
Темп.
се чувствува како
Врнежи
Ветaр
Влажност
УВ индекс
00:00
Силен дожд
Силен дожд
14 °C
14 °C
0.96
mm
Југоисток, Слаб ветaр 1.7m/s
1.7
m/s
97 %
01:00
Силен дожд
Силен дожд
14 °C
14 °C
0.99
mm
Југоисток, Слаб ветaр 1.6m/s
1.6
m/s
97 %
02:00
Силен дожд
Силен дожд
14 °C
14 °C
0.86
mm
Југоисток, Слаб ветaр 1.5m/s
1.5
m/s
97 %
03:00
Слаб дожд
Слаб дожд
14 °C
14 °C
0.61
mm
Југоисток, Речиси тивко 1.3m/s
1.3
m/s
98 %
04:00
Слаб дожд
Слаб дожд
14 °C
14 °C
0.32
mm
Југоисток, Слаб ветaр 1.5m/s
1.5
m/s
97 %
05:00
Слаб дожд
Слаб дожд
14 °C
14 °C
0.52
mm
Југоисток, Речиси тивко 1.4m/s
1.4
m/s
95 %
0.1
06:00
Слаб дожд
Слаб дожд
15 °C
15 °C
0.47
mm
Југоисток, Слаб ветaр 1.9m/s
1.9
m/s
88 %
0.3
07:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
15 °C
15 °C
0.25
mm
Југоисток, Слаб ветaр 1.7m/s
1.7
m/s
86 %
1.4
08:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
16 °C
16 °C
0.37
mm
Југоисток, Слаб ветaр 2m/s
2
m/s
83 %
2.1
09:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
17 °C
17 °C
0.37
mm
Југоисток, Слаб ветaр 2.3m/s
2.3
m/s
80 %
2.4
10:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
17 °C
17 °C
0.32
mm
Југоисток, Слаб ветaр 2.8m/s
2.8
m/s
78 %
2.6
11:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
18 °C
18 °C
0.33
mm
Југоисток, Слаб ветaр 3m/s
3
m/s
77 %
2.6
12:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
18 °C
15 °C
0.45
mm
Југоисток, Слаб ветaр 3.3m/s
3.3
m/s
76 %
2.0
13:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
18 °C
15 °C
0.41
mm
Југоисток, Слаб ветaр 3.3m/s
3.3
m/s
76 %
2.0
14:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
18 °C
15 °C
0.38
mm
Југоисток, Слаб ветaр 3.3m/s
3.3
m/s
75 %
1.4
15:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
17 °C
15 °C
0.32
mm
Југоисток, Слаб ветaр 3.4m/s
3.4
m/s
75 %
0.7
16:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
17 °C
14 °C
0.29
mm
Југоисток, Слаб ветaр 3.3m/s
3.3
m/s
78 %
0.2
17:00
Умерено облачно со дожд
Умерено облачно со дожд
16 °C
16 °C
0.25
mm
Југоисток, Слаб ветaр 2.4m/s
2.4
m/s
87 %
18:00
Умерено облачно
Умерено облачно
14 °C
14 °C
0.15
mm
Југоисток, Слаб ветaр 2.1m/s
2.1
m/s
89 %
19:00
Умерено облачно
Умерено облачно
14 °C
14 °C
Југоисток, Слаб ветaр 1.9m/s
1.9
m/s
90 %
20:00
Умерено облачно
Умерено облачно
13 °C
13 °C
Југоисток, Слаб ветaр 1.8m/s
1.8
m/s
91 %
21:00
Малку облачно
Малку облачно
12 °C
12 °C
Југоисток, Слаб ветaр 1.7m/s
1.7
m/s
92 %
22:00
Умерено облачно
Умерено облачно
12 °C
12 °C
Југоисток, Слаб ветaр 1.7m/s
1.7
m/s
93 %
23:00
Умерено облачно
Умерено облачно
11 °C
11 °C
Југоисток, Слаб ветaр 1.6m/s
1.6
m/s
94 %
00:00
Умерено облачно
Умерено облачно
11 °C
11 °C
Југоисток, Слаб ветaр 1.5m/s
1.5
m/s
95 %
Custom Search
Листа на градови на мапата