Свет  Европа Македонија Охрид
пресметана во: 28.11.2014 00:00
°C | °F
ETA2
?

Временска прогноза Охрид - Meteogram 28.11.2014 00:00 UTC (GMT)
 
  

Листа на градови во земјата