Botë  Evropë United Kingdom
calculated at: 28.7.2015 12:00
°C | °F
harta po ngarkohet...
Mër
Enj
Pre
Sht
Die
Hën
Mar
ETA2
?

Parashikimi i motit

    
    
    

Sekrete Bukurie RSS

Marrëdhënia mes nënës dhe fëmijës në muajt e parë të jetës është simbiotike. Në këtë sens ne kuptojmë së pari që fëmija nuk e shikon ende veten si një individualitet i ndarë. Në anën tjetër nëna (më tepër se çdo i rritur) është në gjendje të kuptojë me intuitën e saj nevojat e fëmijës dhe […]
Femrat me syze nuk janë seksi?Harrojeni! Ka shumë arsye se përse gratë me syze janë më të nxehta se ato pa syze. Në këtë përfundim kanë arritur shumë sondazhe. Një e treta e meshkujve thonë se femrat me syze janë të zgjuara dhe seksi, thuhet në një studim të Shoqatës për Kërkim në Konsum. Fakt […]
Fëmijët që vuajnë nga kapsllëku manifestojnë jashtëqitje të rralla, çdo 5-6 ditë dhe në formë shumë të ngurtë. Gjithsesi ky problem mund të ndodhë edhe në jashtëqitjen e përditshme që paraqesin formë të fortë dhe të thatë. Ky është një fenomen i rrallë për bebet që ushqehen me gji, pasi qumështi i nënës konsiderohet të […]
Sa më shpejt që ndjejmë simptomat e ftohjes, përdorim vitaminën C, përkundër kërkimeve se ekzagjerimi me këtë vitaminë nuk ndihmon në zgjidhjen e këtij problemi. Ka shumë keqkuptime në lidhje me efektet e vitaminave. Ato nuk janë çudibërëse, respektivisht, nuk mund të kurojnë sëmundje ose të zëvendësojnë të ushqyerit e ekuilibruar. Shumë njerëz gabojnë duke […]
Custom Search
Parashikimi i motit Tiranë